Onze nieuwe foodtruck.

  • Wat er op de menu zal staan, bepaald u zelf, U hebt de keuze uit één of meerdere starters, pasta's en desserten. De offerte word volledig naar uw wensen  opgemaakt rekening houdend met uw budget*.  Dit kan al vanaf 12euro per persoon.
  • De keuze aan gerechten zijn gevarieerd,  vlees, vis en veggie/vegan/Halal, behoren tot de mogelijkheden. Zijn er gasten bij met bepaalde allergenen gevoeligheden, laat het ons weten, wij werken hiervoor  dan ook een aangepast menu uit.
  • De ingrediënten en producten zijn met zorg uitgekozen en wij garanderen topkwaliteit. De gerechten en hapjes worden vers bereid vanuit onze gloed nieuwe Foodtruck, ingericht om u de beste kwaliteit en supersnelle bediening te  garanderen (250a300porties/u). Wij kunnen dan ook vlot evenementen tot 1000 personen/dag aan.
  • Desserten worden vers afgebakken in onze foodtrailer, de pannenkoeken en Brusselse wafels zijn standaard zonder suikers, dit kan ook op verzoek voor het schepijs. het fruit word dagvers aangekocht, en vers versneden.

*MINIMUM AFNAME BEDRAAGT 500EURO + VERPLAATSING (1euro/km) + OPSTARTKOST (150euro) + BTW

Al onze gerechten worden vers bereid vanuit onze foodtruck, u maakt een keuze uit onderstaande gerechten. Wij werken uitsluitend met kwaliteitsproducten en vers afgebakken vlees/vis/groenten en fruit.

Startersmenu;

  • Lookbroodjes.
  • Brushcetta.
  • Arrosticini (vlees op een stokje)
  • Tomaat Mozzerella stick.
  • Kaastick met Pharmaham.
  • Warm gemende hapjes. (Veggie mogelijk)
    • Keuze uit bitterballen, kipnugget, grijze garnaalballetjes, ajuinringen, bitterbal kaas oud brugge, Cantoneese loempia,...
  • Koud gemend
    • assotiment Italiaanse kazen.
    • assortiment Italiaanse charcutterie.
    • fruit en noten mengeling.

Hoofdgerecht menu;

  1. Spaghetti Bolognaise Du Chef
  2. Capellini Carbonara (specialiteit)
  3. Pappardella Alfredo
  4. Primavera
  5. Chineese noedels met Thai Curry 
  6. Tagliatelli Quatro Fromagio 
  7. Pasta pesto (specialiteit) 
  8. Gnocchi archiduc. (aardappel deeg bolletjes)
  9. Ravioli Pomodoro Mozerella. 
  10. Conchigli spinazie gehakt. (kippengehakt)
  11. Papardelle met Scampi Crema.
  12. Tagliatelli met Zeevruchtencocktail.
  13. Aglio Olio met champignons.
  14. Vongale (aglio olio met venusschelpen)
  15. Penne arrabiata (Licht pikant)
  16. Macaroni kaas en ham of gerookte zalm.

Ontvang op verzoek de volledige omschrijving met de ingrediënten van elk gerecht. 

Dessert menu;

  • Brusselse wafel met schepijs en vers fruit.
  • Pannenkoek met assortiment aan toppings (warme chocolade, Nutella, Perensiroop, suikers) 
  • Coupe schepijs met vers fruit, (warme) sauzen, slagroom,...